Αυτόματες πόρτες

Αυτόματη Θύρα Τ240

Οι αυτόματες συρόμενες πόρτες μας, είναι του Iταλικού οίκου TOPP SRL με φωτοκουρτίνα σε όλο το άνοιγμα, ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά , ραντάρ μέσα και έξω και ρυθμίσεις για όλες τις λειτουργίες. Επίσης περιλαμβάνουν εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος που διαρκεί για πάνω από 4 ώρες αυτόνομης λειτουργίας,  αυτοκαθαριζόμενα ράουλα με προστασία ανύψωσης του φύλλου, δυνατότητα ηλεκτρονικού επιλογέα με τηλεχειρισμό ή άνοιγμα εξωτερικό με μπουτόν κλειδί και μηχανικό επιλογέα.  Επίσης λειτουργεί με wireless επιλογέα. Ηλεκτρομαγνητικηή κλειδαρια με εσωτερικό μπουτόν απασφάλισης. Το κουτί της θύρας είναι ανοιδειωμένο αλουμίνιο Satin.  Τέλος εξασφαλίζουν δυνατότητα σύνδεσης με συστήματα πυρανίχνευσης και access control κτιρίου και παρέχονται με διετή εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Μέγιστο φορτίο Μονοφυλλης: 120kg

Μέγιστο φορτίο Δίφυλλης: 240kg

 

Αυτόματη Τηλεσκοπική Θύρα Κ280

Ιδιες λειτουργιες με την Τ240 δουλεύοντας όμως τηλεσκοπικά. Δυνατότητα 2 κινητα φυλλα με ενα σταθερο προς μια φορά αλλα και διπλη ανοίγοντας ιδιο αριθμό φυλλων και προς τις δυο κατευθύνσεις.

Μέγιστο φορτίο Μονόφυλλης: 120kg

Μέγιστο φορτίο Δίφυλλης: 240kg

 

Αυτόματη Θύρα Dueville

Αυτόματη συρόμενη θύρα με πρωτοποριακό σχεδιασμό ιδανικη για εισόδους κτιρίων προσδίδωντας λειτουργικότητα, φωτισμό και design. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες μια αυτόματης θύρας και πολλές σχεδιαστικές επιλογές καθώς το φωτιζόμενο κουτί της μπορεί να επεκταθεί σε παραπάνω μέτρα από το στάνταρ άνοιγμα (είτε σε ευθεία διάταξη , είτε σε γωνιαήη) λειτουργώντας ως έξτρα φωτισμός. Ύπαρχει σε δύο επιλογές η μία φέρει ενιαίο φως σε όλο το μήκος και η δεύτερη ενιαίο πάλι φως σε όλο το μήκος αλλά και προσθήκη σποτ Led στις άκρες με τερματικό 45 μοιρών. Επίσης είναι ιδανική για κατασκευή προθάλαμων (με δύο θύρες)  καθώς υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα προφίλ για την κατασκευή τους.

Το κουτί της θύρας είναι ανοδειωμενο αλουμίνιο Satin αλλά μπορεί να παραχθεί κατόπιν παραγγελίας με Leather cover και CoverX φινίρισμα. Ο εξοπλισμός της είναι ίδιος ακριβώς με της Τ240.

Μέγιστο φορτίο Μονόφυλλης: 140kg

Μεγιστο φορτίο Δίφυλλης: 200kg

 

Αυτόματη Θύρα V1

‘Ενας πρωτοποριακός μηχανισμός για εσωτερικές αυτόματες θύρες. Μπορεί εύκολα να μετατρέψετε μια εσωτερική συρόμενη θύρα σε αυτόματη τοποθετώντας τον μηχανισμό στο κάσωμα. Χωρίς περαιτέρω εργασίες πέραν της παροχής ρεύματος δουλεύει κανονικά με ραντάρ μέσα – έξω η μπουτόν. Ιδανικό για χώρους εργασίας και για περιπτώσεις που δεν μπορεί να υπάρξει υποδομή τοποθέτησης κανονικής αυτόματης θύρας. Το μικρό της μέγεθος δεν παρεμβαίνει στην αισθητική του χώρου (65mm X 59mm).Ο μηχανισμός είναι τηλεσκοπικός στο μικρότερο μέγεθος 70cm και εκτείνεται έως τα 120cm. Έχει προδιαγραφή low energy European Standard και η ταχύτητα ρυθμίζεται μόνη της ανάλογα με το βάρος της θύρας.

Μέγιστο φορτίο: 70kg

Ελάχιστο φάρδος κασώματος: 70cm 

Μέγιστο φάρδος κασώματος εως 100 – 120cm

  • Ραντάρ μέσα και έξω
  • Φωτοκουρτίνα
  • Αναστροφή κίνησης σε περίπτωση εμποδίου
  • Ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά
  • Μηχανικός επιλογέας
  • Ηλεκτρονικός επιλογέας
  • Επιλογέας Τηλεχερισμού
  • Ρυθμίσεις φρένου φύλλων, ταχύτητας, ανοίγματος θερινού – χειμερινού
  • Λειτουργία φαρμακείου 
  • Εσωτερική μπαταρία για ανεξάρτητη λειτουργία σε διακοπή ρεύματος
  • Μπουτόν κλειδί

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.